Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DCraft

DoriiSuperPies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u5eIQFY.png

SERWER JUŻ WYSTARTOWAŁ!

gXkivLg.png

Zapewnie patrząc na tryb stwierdzisz, że jest to kolejny nudny survival... lecz tak nie jest!
Oprócz stoniarek, boyfarmerów czy gildii dodaliśmy wiele urozmaiceń, takich jak cloudboots, rzucane tnt oraz minigry (wkrótce).
Na naszym serwerze spotkasz doświadczoną administrację oraz brak lagów, ponieważ serwer jest na specjalnie przystosowanym do tego serwerze dedykowanym. Jest to już VI edycja!

6nIEFeA.png

SCREENSHOTY Z SERWERA:
dcraft.gif

Grafika: @SebxteR

bannergif.gif

Opublikowano

Dodaj jakieś screenshoty z serwera i będzie git ;)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Szczerze ci powiem, że najbardziej moją uwagę przyciągnęła sygnatura :P. Reklama ogólnie spoko, są informacje które powinny być w reklamie, ale więcej ss'ów by się przydało :)

Opublikowano

A więc tak:

Prezentacja ładna i estetyczna, podoba mi się jej wykonanie, lecz dla mnie jest za mało informacji.

Wbiłem na serwer no i miłe zaskoczenie wszystko fajnie wygląda, spawn przyjemny, prosty bez zbędnych rzeczy.

Z tego, co widzę administracja ma dobry kontakt z graczami. Jest trochę błędów, ale to norma. Typu, że losowy teleport wywala na ocean.

Moja ocena to 8/10.

Polecam i zapraszam do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...